KV Mander verlegt grenzen in klootschieten.

De KV Mander kan terug kijken op een zeer succesvol toernooi. Zowel wat de prestaties betreft van haar leden als op organisatorisch gebied. Met medewerking van de familie Veldscholten kon er een feesttent en een wedstrijdbaan voor het zetten worden gerealiseerd. Samen met noaber familie Tyink konden de deelnemers veilig langs de straatbaan naar de start lopen. En de medewerking van de aanwonende buren was voorbeeldig.

Met Annemarie Leusman-Bels had KV Mander haar eerste allround kampioene in haar gelederen.  Samen met anwiezer Wim Schuurman schoot Annemarie een solide wedstrijd. Met goud op de onderdelen veld en zetten. Een goed begin van de zondagmorgen. Annemarie die op techniek en ervaring in goeden doen nog steeds bij de top van de dames mee kan. Het zelfde wist na de middag Mark Oude Luttikhuis te realiseren. Samen met zijn broers  Frank en Peter als fanatieke wiezers lukte het hem om goud te pakken op veld en zetten. Mark die tegenwoordig weer in Mander 1 actief is tussen de jonge twintigers maakt een stormachtige comeback. Een knap eindresultaat in Mander  op de NK is dan ook dik verdient. Ook hij werd allround Kampioen.

De kers op de taart verzorgde Robert Meijer bij de 50+ klasse. Samen met zijn anwiezer Gerard Rolefes was hij al maanden in training. Pieken op de thuisbaan in Mander was de doelstelling van dit duo….. Hoe mooi kan het zijn. Waar de organisatie op hoopte maakte deze veelvuldige Nederlands en Europees kampioen meer dan waar. Op straat had Robert een absoluut record in de tussenstand. 2 schoten 560 meter…….. Uiteindelijk op alle 3 onderdelen een gouden plak pakken  en vanzelfsprekend dus de titel allround kampioen. Voor KV Mander 3 deelnemers in het oranje allround kampioensshirt gekleed. De winnaars mochten uit handen van de wethouder van sport Roy de Wit de prijzen in ontvangst nemen. Na afloop zijn de 3 allround kampioenen vastgelegd op foto met de beide ereleden Jan en Annie Rolefes en onze sportieve wethouder De Wit op de heilige grond aan de Plasdijk te Mander. Een tevreden voorzitter Marcel Brager is met zijn vereniging KV Mander weer vele kampioenen rijker.