Familie of bedrijfsuitje

Reeds vele jaren organiseert de Klootschietersvereniging Mander het klootschietuitjes voor bedrijven, families en vriendengroepen.
Als klootschietersvereniging kunnen wij een beroep doen op vele vrijwilligers
om dit mogelijk te maken. Zij vangen u op, bij de baan of elders (bijvoorbeeld bij de molen van Bels of Ria’s Eetcafe), waarvan de groep dan begeleid wordt naar het Mander Streu.

U en uw gasten krijgen hier uitleg en al naar gelang de wensen wordt er in groepen geschoten op de Streubaan, of wordt er een ronde gegooid rondom de “Kerkenbos”. Indien gewenst wordt na afloop de prijsuitreiking verricht en worden de winnaars in het zonnetje gezet.

De sport is eenvoudig en hierdoor goed te doen voor zowel jong als oud. De gasten zijn enkele uren actief bezig in de vrije natuur, zonder al te veel inspanning te hoeven leveren. Voor meer informatie en een afspaak kunt u contact opnemen met Annie Rolefes, telefoon: 0541-680433