Waar staat K.V. Mander

In een gemeenschap zoals we die in en rondom Mander kennen is de klootschietersvereniging een zeer belangrijke vereniging.
Ze heeft niet alleen een sportieve functie, maar ook een sociale functie. Praktisch
ieder gezin in Mander is wel betrokken bij de K.V. Mander.

De K.V. Mander is een begrip in de klootschieterswereld. Ze is één van de grootste verenigingen van ons land, met momenteel 113 leden. Het jongste lid is 7 jaar en het oudste lid is 80 jaar jong.
De statistieken van het jaarboek van de Nederlandse Klootschieters Bond (NKB) geven aan dat de K.V. Mander eind 1999 de vierde grootste vereniging van Nederland was.
Tot en met het jaar 2000, was de damesafdeling een afzonderlijke groep binnen de K.V. Mander.
Tegenwoordig zijn beide besturen weer samengevoegd, zoals dit in het verleden ook was.

In 1996 en 2005 kregen de heren beschikking over nieuwe trainingspakken, maar in 2013 kregen alle heren en damesleden een nieuw tenue welke beschikbaar zijn gesteld door onze sponsor Martin  Bels, van de Watermolen Bels te Mander.